ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ: 5 LOOKS ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δείξε πως μπορείς σε μία τοποθεσία να βγάλεις 5 εντελώς διαφορετικές λήψεις πορτραίτου.

Η φωτογραφία πορτραίτου πολλές φορές θαντάζει ( και γίνεται ) περίπλοκη χωρίς να υπάρχει λόγος. Υπάρχει ο μύθος πως για να βγάλεις διαφορετικά και πανέμορφα πορτραίτα πρέπει να βρείς εξωτικές τοποθεσίες, να πας σε πολλά διαφορετικά μέρη ανα session και πολλά άλλα.

Και όμως η αλήθεια είναι πως ακόμα και σε ένα στενό μπορείτε να βγάλετε εντελώς διαφορετικές ( και πανέμορφες ) φωτογραφίες πορτραίτου.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου μερικές πρακτικές συμβουλές φωτογράφισης μέσα απο πρακτικά παραδείγματα που θα σε βοηθήσουν στο να βγάζεις διαφορετικές λήψεις πορτραίτου, σε μία και μόνο τοποθεσία.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας πορτραίτου και μάθε πως να αξιοποιείς στο έπακρο τον εξοπλισμό σου και την φωτογραφική σου ματιά όταν φωτογραφίζεις πορτραίτα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ: 5 LOOKS ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X