ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Υπάρχουν αυτοί που λατρεύουν την φωτογράφιση σε στούντιο. Υπάρχουν και αυτοί που λατρεύουν να φωτογραφίζουν σε εξωτερικούς χώρους.

Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία. Ένας εξωτερικός χώρος φωτογράφισης μπορεί να δώσει πάρα πολλές καλλιτεχνικές επιλογές σε θέματα σύνθεσης, background κλπ και δίνει διαφορετικά αποτελέσματα από το «¨αποστειρωμένο» Look που παίρνει κάποιος φωτογράφος σε ένα studio.

Μην με παρεξηγήσετε, το στούντιο έχει την χρησιμότητα του όταν θέλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο σε μία φωτογράφιση και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Αν όμως κάποιος θέλει να έχει την δυνατότητα να βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες οπουδήποτε και αν βρίσκεται και να μεταμορφώνει κάθε χώρο σε ένα «φωτογραφικό στούντιο» ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται τότε θα πρέπει να μάθει να φωτογραφίζει σε εξωτερικό χώρο.

Ο εξωτερικός χώρος όμως έχει πολλούς απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει κάποιο φωτογράφο.

Για αυτό τον λόγο έφτιαξα αυτό το βίντεο με 5 πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την ζωή σου ( αλλά και των συνεργατών, μοντέλων σου ) πιο εύκολη.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
50 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

13/03/2019

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015