ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει ένα φανταστικό tip για να βγάζεις πανέμορφα φωτισμένα πορτραίτα σε σκληρό φωτισμό, κάθε φορά.

Το φυσικό φως αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να δώσει πανέμορφα πορτραίτα ή να τα καταστρέψει. Ειδικά όταν φωτογραφίζουμε σε συνθήκες όπου ο ήλιος είναι ψηλά και δεν έχουμε την δυνατότητα να φωτογραφίσουμε σε σκιά, ο άσχημος φωτισμός είναι εγγυημένος.

Η μήπως όχι;

Μπορεί κάποιος να βγάλει πανέμορφα φωτισμένα πορτραίτα, ακόμα και κάτω από σκληρό και «δύσκολο» φως του ήλιου; Η απάντηση είναι ναι, αν ξέρεις αυτό το μικρό μυστικό και το αξιοποιήσεις σωστά.

Μάθε πιο είναι αυτό στο νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας όπου ο Stratos Agiani σου λέει ακριβώς τι να κάνεις και γιατί θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βγάζεις πορτραίτα μια για πάντα.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια