ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει ένα φανταστικό tip για να βγάζεις πανέμορφα φωτισμένα πορτραίτα σε σκληρό φωτισμό, κάθε φορά.

Το φυσικό φως αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να δώσει πανέμορφα πορτραίτα ή να τα καταστρέψει. Ειδικά όταν φωτογραφίζουμε σε συνθήκες όπου ο ήλιος είναι ψηλά και δεν έχουμε την δυνατότητα να φωτογραφίσουμε σε σκιά, ο άσχημος φωτισμός είναι εγγυημένος.

Η μήπως όχι;

Μπορεί κάποιος να βγάλει πανέμορφα φωτισμένα πορτραίτα, ακόμα και κάτω από σκληρό και «δύσκολο» φως του ήλιου; Η απάντηση είναι ναι, αν ξέρεις αυτό το μικρό μυστικό και το αξιοποιήσεις σωστά.

Μάθε πιο είναι αυτό στο νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας όπου ο Stratos Agiani σου λέει ακριβώς τι να κάνεις και γιατί θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βγάζεις πορτραίτα μια για πάντα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΦΩΤΙΣΜΟ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X