ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ο  Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου λέει με ένα πρακτικό tip πως να λύσεις το μεγαλύτερο πρόβλημα των ομαδικών φωτογραφιών μια για παντα! 

 Ομαδικές φωτογραφίσεις. Ο εφιάλτης κάθε φωτογράφου! Ειναι 100% σίγουρο ότι κάποιος θα κοιτάζει οπουδήποτε εκτός από εσάς και τον φακό σας. Η απλά θα έχει κλειστά τα μάτια. 

 Πως λοιπόν αντιμετωπίζει κάποιος αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα που έχει καταστρέψει εκατοντάδες φωτογραφίες που δεν μπορούν να ξαναβγούν; 

 Η μία λύση ειναι με επεξεργασία στο Photoshop για την λεγόμενη «μεταμόσχευση» κεφαλιών απο μια φωτογραία σε μία άλλη. Αυτός ο τρόπος όμως απαιτεί γνώσεις, και πολύ χρόνο κάτι που τον κάνει αντιπαραγωγικό. 

 Υπάρχει μία πιο απλή και πρακτική λύση, που δεν απαιτεί την χρήση Photoshop και δίνει σχεδόν 100% εγγυημένα αποτελέσματα, την κρίσιμη στιγμή της φωτογράφισης. 

 Αυτή ακριβώς την λύση θα σου δώσει σήμερα ο Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας. 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X