ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Ο Stratos Agiani σε συμβουλεύει για το πότε να αγοράσεις νέο εξοπλισμό και πότε να κρατήσεις τα χρήματα σου, καθώς και τι να κάνεις με αυτά.

Ας το παραδεχθούμε: η αγορά εξοπλισμού είναι ωραία! Μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον μας για την φωτογραφική τέχνη και γενικότερα μας βοηθάει να αναβαθμίσουμε το φωτογραφικό μας αποτέλεσμα.

Έτσι δεν είναι; Χμ…. Μάλλον όχι πάντα.

Ναι, η ΣΩΣΤΗ αγορά του ΣΩΣΤΟΥ εξοπλισμού την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή προσφέρει πολλά οφέλη, αλλά οι περισσότεροι κάνουν αγορές τελικά με βάση την παρόρμηση και με ελλιπής πληροφορίες.

Έτσι πολλές φορές ο εξοπλισμός που αγοράσαμε πιάνει σκόνες στο ράφι ( στην χειρότερη περίπτωση ) ή απλά πωλείται με ένα μικρό χάσιμο χρημάτων ( στην καλύτερη περίπτωση )

Επειδή λοιπόν η αγορά νέου φωτογραφικού εξοπλισμού είναι πολλές φορές λαβύρινθος έφτιαξα αυτό το βίντεο για να σε βοηθήσω στο να κάνεις την σωστή επιλογή, ψύχραιμα και υπεύθυνα.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και αν έχεις απορίες άφησε ένα σχόλιο. Θα χαρώ να απαντήσω.

Stratos Agiani

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X