ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ SNAPSHOTS

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα μάθεις τι είναι τα Photoshop  Snapshots, το πως μπορούν να επιταχύνουν το Workflow σου αλλά και το πώς μπορούν να ξεκλειδώσουν την δημιουργικότητα σου στην επεξεργασία φωτογραφίας !

Τα Photoshop Snapshots είναι ένα από αυτά τα μικρά μυστικά που πολλοί δεν τα ξέρουν, αλλά όταν τα ανακαλύψουν αναρωτιούνται πως εργαζόντουσαν στο Photoshop τόσο καιρό χωρίς αυτά.

Για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει:

  • τί είναι τα Photoshop Snapshots
  • πως λειτουργούν
  • γιατί σου γλυτώνουν χρόνο
  • πώς μπορούν να σε βοηθήσουν στο να δημιουργείς και να σώζεις πολλές παραλλαγές της ίδιας φωτογραφίας με μή καταστροφικό τρόπο
  • Πως θα σε βοηθήσουν στο να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό στυλ επεξεργασίας

Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να κάνεις εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ SNAPSHOTS"

  1. Πολύ καλό αλλά όταν κάνω αποθήκευση δεν κρατάει τα snapshot, έχω το CS6

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X