ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς με 1 κλικ κυριολεκτικά μπορείς να αντικαταστήσεις τον ουρανό στις φωνογραφίες σου, και όχι μόνο!

 

Ο όρος Computational Photography έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας μέσα από τα κινητά μας.

Ειδικοί αλγόριθμοί εφαρμόζουν διαδικασίες εφέ και τεχνικές επεξεργασίας για να μας δώσουν εντυπωσιακές φωτογραφίες. Μέχρι τώρα όμως αυτή η τεχνολογία ήταν περιορισμένη μόνο στις φωτογραφικές μηχανές των κινητών μας.

Όχι πια! Η τελευταία έκδοση του Photoshop «αντεπιτίθεται» με μια σειρά τεχνολογικών AI καινοτομιών που έρχονται να μας σώσουν ώρες επεξεργασίας!

Σήμερα θα δούμε την πρώτη από αυτές τις καινοτομίες που μας επιτρέπουν να αντικαταστήσουμε έναν ουρανό σε μια φωτογραφία με ένα κλικ. Κυριολεκτικά! Και δεν σταματάει εκεί η έκπληξη!

Το Photoshop φροντίζει να αλλάξει και τα χρώματα της δικής μας original φωτογραφίας ώστε να ταιριάζουν με αυτά του ουρανού. Και όλα αυτά με μη καταστροφικό τρόπο!

Πως είναι δυνατό αυτό; Θα δείτε στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop!

Enjoy!
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ PHOTOSHOP ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω ένα μυστικό εργαλείο που με μερικά κλικ μπορεί να δώσει φανταστικά χρώματα στις φωτογραφίες σου.   Σίγουρα…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ 3 ΚΛΙΚ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς με 3 κλικ μόνο μπορείς να δώσεις εκπληκτικά χρώματα στις φθινοπωρινές σου φωτογραφίες και όχι μόνο!   Όλοι έχουμε βγάλει φθινοπωρινές φωτογραφίες. Και σίγουρα μερικές φορές με απογοήτευση βλέπουμε…

Σχόλια