ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ Α/Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο νέο δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με μη καταστροφικό τρόπο.

Πολλές φορές βλέπουμε ασπρόμαυρες φωτογραφίες και εντυπωσιαζόμαστε από το contrast, την λεπτομέρεια και το εικαστικό τους ύφος. Στην συνέχεια βγαίνουμε έξω με την φωτογραφική μας μηχανή, φωτογραφίζουμε, και όταν μετατρέπουμε τις λήψεις μας σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες τα αποτελέσματα ειναι απο μέτρια εώς απογοητευτικά.

Ο λόγος είναι πως για να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη και εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, δεν αρκεί μια απλή αφαίρεση χρωμάτων, αλλά μια ιδιαίτερη τεχνική επεξεργασίας που στην αρχή λίγοι ξέρουν.

Αυτή ακριβώς την τεχνική θα σας δείξει σήμερα ο Stratos Agiani. Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα μάθετε πως να μεταμορφώνεται, βήμα βήμα, μια έγχρωμη λήψη σε εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, και μάλιστα με μήνα καταστροφικό τρόπο.

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και αφήστε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σας απο κάτω για να σας βοηθήσουμε αν χρειαστει!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
31 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ Α/Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015