ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ Α/Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Στο νέο δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με μη καταστροφικό τρόπο.

Πολλές φορές βλέπουμε ασπρόμαυρες φωτογραφίες και εντυπωσιαζόμαστε από το contrast, την λεπτομέρεια και το εικαστικό τους ύφος. Στην συνέχεια βγαίνουμε έξω με την φωτογραφική μας μηχανή, φωτογραφίζουμε, και όταν μετατρέπουμε τις λήψεις μας σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες τα αποτελέσματα ειναι απο μέτρια εώς απογοητευτικά.

Ο λόγος είναι πως για να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη και εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, δεν αρκεί μια απλή αφαίρεση χρωμάτων, αλλά μια ιδιαίτερη τεχνική επεξεργασίας που στην αρχή λίγοι ξέρουν.

Αυτή ακριβώς την τεχνική θα σας δείξει σήμερα ο Stratos Agiani. Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα μάθετε πως να μεταμορφώνεται, βήμα βήμα, μια έγχρωμη λήψη σε εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, και μάλιστα με μήνα καταστροφικό τρόπο.

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και αφήστε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σας απο κάτω για να σας βοηθήσουμε αν χρειαστει!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΟΜΟΥ. 5 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας σου δίνει 5 πρακτικές συμβουλές, για να ξεκινήσεις από σήμερα να φωτογραφίζεις στους δρόμους!   Η φωτογραφία δρόμου αποτελεί ένα πανέμορφο κλάδο φωτογραφίας. Κάθε φορά συναντάς…

Σχόλια