ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ Α/Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Στο νέο δωρεάν μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με μη καταστροφικό τρόπο.

Σίγουρα θα έχετε δεί εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εντυπωσιακό contrast και λεπτομέρεια, αλλά και με ένα ιδιαίτερο εικαστικό ύφος.

Στην συνέχεια έχοντας πάρει έμπνευση και κουράγιο, βγαίνουμε έξω με την φωτογραφική μας μηχανή, φωτογραφίζουμε, και στην συνέχεια μετατρέπουμε τις λήψεις μας σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με το Lightroom, παίρνοντας μέτρια έως και απογοητευτικά αποτελέσματα.

Ο λόγος είναι πως για να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη και εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, δεν αρκεί μια απλή αφαίρεση χρωμάτων, αλλά μια ιδιαίτερη τεχνική επεξεργασίας που στην αρχή λίγοι ξέρουν.

Αυτή ακριβώς την τεχνική θα σας δείξει σήμερα ο Stratos Agiani. Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα μάθετε πως να μεταμορφώνεται, βήμα βήμα, μια έγχρωμη λήψη σε εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, και μάλιστα με μήνα καταστροφικό τρόπο.

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και αφήστε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σας από κάτω για να σας βοηθήσουμε αν χρειαστεί!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια