ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP. ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως να παίρνεις μια flat φωτογραφία και να την μετατρέπεις σε εντυπωσιακές Α/Μ φωτογραφίες με βάθος ένταση και κινηματογραφικότητα!

 

Σου έτυχε ποτέ να βγάλεις ασπρόμαυρα τοπία, πορτραίτα κλπ και όταν βλέπεις ή επεξεργάζεσαι τις λήψεις σου να απογοητεύεσαι, επειδή δεν έχουν βάθος, ένταση και κανένα εντυπωσιακό στοιχείο; Αν ναι τότε δες το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop για να μάθεις μυστικά που θα λύσουν αυτό πρόβλημα μια για πάντα!

Όλοι λατρεύουμε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Είναι κλασσικές, αντέχουν στο χρόνο και δίνουν έμφαση στο θέμα με ένα τρόπο που απλά δεν μπορεί να προσφέρει μια έγχρωμη φωτογραφία. Για να είναι όμως μια ασπρόμαυρη φωτογραφία επιτυχημένη θα πρέπει να έχει βάθος, την σωστή αναλογία σκιάς και φωτός αλλά και να έχει μια κινηματογραφικά τρισδιάστατη όψη.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να μετατρέπεις τις flat και σχεδόν βαρετές ασπρόμαυρες λήψεις σου σε εκπληκτικά αριστουργήματα, με απλές αλλά αποτελεσματικές τεχνικές επεξεργασίας.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να αναβαθμίσεις τις ασπρόμαυρες σου λήψεις!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου!

Μπες στην VIP λίστα αναμονής και απέκτησε τον με έκπτωση!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια