ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM KAI TO PHOTOSHOP

Αν θέλεις να δημιουργείς εντυπωσιακά αιθέριες και ονειρικές φωτογραφίες γάμου και πορτραίτων τότε αυτό το μάθημα Photoshop είναι για εσένα!

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς γίνεται μερικές φωτογραφίες πορτραίτων ή γάμου να έχουν μία σχεδόν ονειρική όψη, τόσο από άποψη φωτισμού όσο και από άποψη χρώματος;

Αν ναι είσαι τυχερός γιατί σήμερα θα σου δείξω πώς να δημιουργείς εύκολα και γρήγορα το συγκεκριμένο look στις φωτογραφίες σου.

Η τεχνική αποτελείται από 90% Lightroom και 10% Photoshop και θα δεις πως παρόλο που είναι εξαιρετικά απλή δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα, και μάλιστα με μη καταστροφικό τρόπο.

Τι θα μάθεις σε αυτό το μάθημα:

  • Μια ιδιαίτερη τεχνική διόρθωσης του White Balance
  • πώς να επαναφέρεις τη λάμψη μίας φωτογραφίας
  • πώς να σώζεις υπερφωτισμένες περιοχές
  • πώς να ισορροπείς τον φωτισμό μέσα στο κάδρο σου
  • πώς να δημιουργείς μια απαλή χρωματική παλέτα
  • πώς να εφαρμόσεις το εφέ σε πολλές φωτογραφίες με μερικά κλικ χωρίς να χρειάζεται να επαναλαμβάνεις τα ίδια βήματα κάθε φορά, ξανά και ξανά.
  • πώς να ολοκληρώσεις το εφέ με την βοήθεια του Photoshop σε 3 απλά βήματα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχνάς ότι στο Lightroom Workflow Masterclass μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα για την οργάνωση και την επεξεργασία φωτογραφιών. Το Masterclass είναι σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγο ακόμα και μπορείς να το αποκτήσεις με -50% έκπτωση!

Κάνε κλικ εδώ για λεπτομέρειες!

Και μην ξεχάσεις να προβάλεις δωρεάν την δουλειά σου στη φωτογραφική κοινότητα της Foturion όπου πλέον μπορείς να δημιουργήσεις ένα δωρεάν λογαριασμό και να έχεις απεριόριστα uploads!

Περισσότερα στο www.foturion.com

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και μην ξεχάσεις να γραφτείς στην ενημερωτική μας λίστα για να λαμβάνεις όλα τα νέα μας δωρεάν μαθήματα στο email σου.

Τέλος δείξε λίγη αγάπη και κάνε Like και Share!

Φιλικά
Stratos Agiani

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια