ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω πως να αξιοποιήσεις μια τεχνική που υπάρχει από το 1980 για να δώσεις στις φωτογραφίες σου ένα ονειρικό Look!

 

Όλοι λατρεύουμε τις μοντέρνες τεχνικές επεξεργασίας που αξιοποιούν τεχνολογίες όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη, cloud computing ή απλά αλγόριθμους βελτίωσης φωτογραφιών που υπάρχουν σε κάθε μοντέρνο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας.

Σήμερα όμως θα πάμε πίσω στο ( όχι και τόσο μακρινό ) παρελθόν και θα αξιοποιήσουμε μια τεχνική που υπάρχει από το 1980 και μπορεί να δώσει μια αιθέρια, σχεδόν ονειρική όψη στις φωτογραφίες σας.

Πέρα από αυτό όμως, στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω πως μπορεί κάποιος να αυτοματοποιήσει την διαδικασία αυτή με την βοήθεια των Photoshop Actions.

Άντε πάλι, μάθημα 2 σε ένα έχω για εσένα!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να δημιουργείς ονειρικές φωτογραφίες που δεν θα περνούν απαρατήρητες.

Enjoy!

 

Κάνε κλικ εδώ για να βρείς το μάθημα που αναφέρει ο Στράτος ΄Η σωστή σειρά επεξεργασίας στο photoshop για καταπληκτικές φωτογραφίες’.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια