ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ CONTRAST ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω έναν νέο και ίσως τον πιο ΣΩΣΤΟ τρόπο για να επαναφέρεις το contrast και την ζωντάνια στις flat φωτογραφίες σου!

 

Όλοι αγαπάμε το contrast στις φωτογραφίες μας έτσι δεν είναι; Ζωντανά χρώματα, αντίθεση και ζωή είναι μερικά από τα πράγματα που δίνει το contrast στις λήψεις μας.

Κατά κύριο λόγο όμως οι περισσότεροι διδάσκουν 2-3 τρόπους επαναφοράς contrast με το Photoshop που για να λέμε την αλήθεια δεν είναι και τα καλύτερα αποτελέσματα, κάθε φορά.

Για αυτό λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα αποκαλύψω τις τεχνικές επαναφοράς contrast που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα ώστε και εσύ να μπορείς να δημιουργείς λήψεις που θα εντυπωσιάσουν!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε μία τεχνική επαναφοράς contrast που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου, για πάντα!

Enjoy!

 




 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 72 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω ένα μαγικό κόλπο που θα σου ξεκλειδώσει εκατομμύρια επιλογές για color grading και επικά Looks / χρώματα για τις φωτογραφίες σου σε χρόνο μηδέν, με…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 6 ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για το πιο «δυνατό» δημιουργικό πρόγραμμα της φωτογραφικής σου μηχανής καθώς και πως μπορείς να το εκμεταλλευθείς και…

Σχόλια