ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ 3 ΚΛΙΚ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop σου δείχνω πως να διορθώνεις τα χρωματικά λάθη στις φωτογραφίες σου με 3 κλικ κυριολεκτικά!

Το έχουμε ζήσει όλοι μας. Βγάζουμε μερικές φωτογραφίες και τα χρώματα είναι ….. χάλια! Όλα είναι μπλε, πράσινα ή κόκκινα. Και όχι μόνο αυτό! Αν φωτογραφίζουμε πορτραίτα οι τόνοι του δέρματος πολλές φορές έχουν εντελώς λάθος χρώμα, ακόμα και μετά από χρωματική επεξεργασία.

Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως μπορείς να διορθώνεις τα χρώματα μιας φωτογραφίας, ανεξάρτητα από το θέμα που έχεις φωτογραφίσει, με 3 κυριολεκτικά κλικ!

Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν, είμαι σίγουρος.

Enjoy!
Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το Photoshop και την φωτογραφική σου μηχανή τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ PHOTOSHOP ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω ένα μυστικό εργαλείο που με μερικά κλικ μπορεί να δώσει φανταστικά χρώματα στις φωτογραφίες σου.   Σίγουρα…

Σχόλια