ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ SHARPENING ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς πολύ γρήγορα μπορείς να φέρεις στην επιφάνεια όλη την λεπτομέρεια που καταγράφει ο εξοπλισμός σου! 

 

Η αλήθεια είναι πως οι σημερινές φωτογραφικές μηχανές αλλά και φακοί έχουν εξαιρετική αναλυτική ικανότητα και καταγράφουν απίστευτες λεπτομέρειες. 

 

Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές δεν είναι ορατές.  

 

Ο λόγος; Για να έρθουν στην επιφάνεια πρέπει να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας με τον σωστό τρόπο για να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.  

 

Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου με ίσως τον καλύτερο τρόπο που υπάρχει για γρήγορο και αποτελεσματικό sharpening. 

 

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα μην ξεχνάς πως έχουμε ένα ολόκληρο Masterclass με 10 διαφορετικούς τρόπους για sharpening που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό και την λεπτομέρεια που καταγράφει στο έπακρο! 

Ανακάλυψε το 

Enjoy! 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια