ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ SHARPENING ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς πολύ γρήγορα μπορείς να φέρεις στην επιφάνεια όλη την λεπτομέρεια που καταγράφει ο εξοπλισμός σου! 

 

Η αλήθεια είναι πως οι σημερινές φωτογραφικές μηχανές αλλά και φακοί έχουν εξαιρετική αναλυτική ικανότητα και καταγράφουν απίστευτες λεπτομέρειες. 

 

Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές δεν είναι ορατές.  

 

Ο λόγος; Για να έρθουν στην επιφάνεια πρέπει να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας με τον σωστό τρόπο για να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.  

 

Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου με ίσως τον καλύτερο τρόπο που υπάρχει για γρήγορο και αποτελεσματικό sharpening. 

 

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα μην ξεχνάς πως έχουμε ένα ολόκληρο Masterclass με 10 διαφορετικούς τρόπους για sharpening που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό και την λεπτομέρεια που καταγράφει στο έπακρο! 

Ανακάλυψε το με κλικ εδώ. 

Enjoy! 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς πολύ γρήγορα μπορείς να διαγράφεις ότι θέλεις, με μη καταστροφικό τρόπο.    Έχει η φωτογραφία σου σκουπίδια; Ανεπιθύμητα αντικείμενα;…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ SHARPENING ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα δείξω πως να δίνεις απίστευτη λεπτομέρεια και Sharpening σε μια φωτογραφία με τον ΣΩΣΤΟ τρόπο!   Όλοι θέλουμε περισσότερη λεπτομέρεια στις φωτογραφίες μας.…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΔΡΑΣΗ – ΜΕΡΟΣ 2ο : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τις ρυθμίσεις και τεχνικές  που χρειάζεσαι για να φωτογραφίσεις δράση με εντυπωσιακά αποτελέσματα.   Καλώς ήρθες στο…

Σχόλια