ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως να σβήνεις εύκολα και γρήγορα ότι θέλεις από μια φωτογραφία με ένα κλικ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ και χωρίς κόπο!

 

Ότι και να λέμε, όπως και να το βλέπουμε η τεχνική νοημοσύνη στην φωτογραφία ήρθε για να μείνει. Και μάλιστα μπορεί να μας γλυτώσει κυριολεκτικά από ώρες βαρετής επεξεργασίας, όπως είναι αυτή του ρετουσαρίσματος ή της διαγραφής ανεπιθύμητων αντικειμένων πετυχαίνοντας παράλληλα ρεαλιστικά αποτελέσματα που δεν καταστρέφουν την λήψη.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω τεχνικές χρήσης του ΝΕΟΥ Generative fill εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης που θα σε βοηθήσουν στο να διορθώνεις ρετουσάρεις τις φωτογραφίες σου με ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα!

Και επειδή είμαστε CraftiusPRO δεν σταματάμε εδώ. Στο τέλος του βίντεο έχω μια έκπληξη: θα σου δείξω και άλλες, πιο δημιουργικές χρήσεις του εργαλείου αυτού που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό βίντεο /  δωρεάν μάθημα Photosop και μάθε πως να γλυτώσεις ΩΡΕΣ επεξεργασίας αλλά και πως να κάνεις τις φωτογραφίες σου καλύτερες με το Generative Fill!

Μην ξεχνάς πως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!
 

Θέλεις έναν ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακό φωτογραφικό οδηγό με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μπες στην λίστα αναμονής VIP της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ Black Friday προσφοράς μας κι απόκτησε τον ΔΩΡΕΑΝ άμεσα!

Έρχεται η μεγαλύτερη προσφορά της Χρονιάς με -65%.

Μπες ΣΗΜΕΡΑ στην λίστα αναμονής για την μεγάλη Black Friday προσφορά μας και πάρε ΔΩΡΕΑΝ ένα ebook Με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας και άλλες επιπλέον παροχές που θα δώσουμε σταδιακά μέχρι την ημέρα της Black Friday!

Η προσφορά θα δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ για 1 ολόκληρο χρόνο σε:

  • 130+ μαθήματα φωτογραφίας σε μορφή βίντεο.
  • Νέα μαθήματα φωτογραφίας κάθε μήνα.
  • Πρόσβαση στα online σεμινάριο φωτογραφίας.
  • Πρόσβαση σε ΟΛΑ τα Replays των Online σεμιναρίων.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Shot IT”.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Edit”.
  • Επιπλέον bonus παροχές που θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΠΟΖΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ! ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξω πως να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτων αξιοποιώντας το φθινόπωρο αλλά και τον φυσικό φωτισμό!   Το φθινόπωρο είναι η πιο…

Σχόλια