ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω ένα μαγικό κόλπο που θα σου ξεκλειδώσει εκατομμύρια επιλογές για color grading και επικά Looks / χρώματα για τις φωτογραφίες σου σε χρόνο μηδέν, με μερικά κλικ!

 

Όλοι έχετε δει φωτογραφίες πορτραίτων ή τοπίων με επικά χρώματα, ατμόσφαιρά και Mood και πιθανότατα αναρωτιέστε πως στο καλό πετυχαίνουν οι φωτογράφοι αυτά τα φανταστικά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιούν Lightroom Presets; Ρυθμίσεις στην φωτογραφική τους μηχανή; Μυστικιστικές μαγικές τεχνικές color grading όταν έχει πανσέληνο;

Βασικά τίποτα από αυτά.

Αυτό που χρησιμοποιούν είναι μια μαγική κυριολεκτικά κρυφή τεχνική στο Photoshop που με μερικά κλικ μπορεί να ξεκλειδώσει εκατομμύρια κυριολεκτικά χρωματικούς συνδυασμούς και color grades.

Ξέρω ακούγεται υπερβολή αλλά πιστέψτε με είναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Για αυτό λοιπόν ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ και ΔΕΣ το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop όπου θα αποκαλύψω τις τεχνικές color grading  που χρησιμοποιώ στο Photoshop για εκπληκτικά αποτελέσματα ώστε και εσύ να μπορείς να δημιουργείς λήψεις που θα εντυπωσιάσουν!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε μία τεχνική για επικά χρώματα που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου, για πάντα!

Enjoy!

 
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 70 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω πως με απλές τεχνικές επεξεργασίας μπορείς να μεταμορφώσεις τις φωτογραφίες πορτραίτων σε επικές λήψεις με vintage στυλ και…

Σχόλια