ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 4 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς πολύ γρήγορα μπορείς να δώσεις εκπληκτικά χρώματα στις φωτογραφίες σου. 

 

Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες με τα φοβερά θερμά χρώματα και αναρωτιέσαι πως οι φωτογράφοι καταφέρνουν και παίρνουνε αυτό το look. 

Πλέον δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι άλλο διότι στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω όχι έναν όχι δύο αλλά τέσσερις διαφορετικούς τρόπους που θα σου επιτρέψουν να δώσεις αυτό το φανταστικό look στις φωτογραφίες σου. 

Το σημερινό μάθημα είναι must Αν θέλεις να πας φωτογραφία σου στο επόμενο επίπεδο και θα σε βοηθήσει στο να ξεκλειδώσεις πολλές δημιουργικές δυνατότητες σε ότι έχει να κάνει με το χρώμα. 

Enjoy!
Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να προχωρήσεις σε μία πιο επαγγελματική προσέγγιση σε ότι αφορά το color grading τότε μπορείς να βρεις το μεγάλο μάθημα color grading που έχουμε στην επαγγελματική μας ακαδημία και μπορείς να το αποκτήσεις με έκπτωση -25% χρησιμοποιώντας τον Εκπτωτικό κωδικό CRAFTIUSPRO25 κατά το checkout. 

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες και δες το trailer του συγκεκριμένου μαθήματος κάνοντας κλικ εδώ 

Τέλος μην χάσεις την Μεγάλη προσφορά Βαλεντίνου απεριόριστης πρόσβασης σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας αλλά και στα μηνιαία Live σεμινάρια που κάνουμε στην ακαδημία μας, σε τιμή…….. αγάπης κάνοντας κλικ εδω

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια