ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΝΑ ΕΦΕ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να φωτίζεις τα πορτραίτα σου με το Photoshop, και πώς να σώζεις κυριολεκτικά φωτογραφίες που δεν μπορείς να ξαναβγάλεις! 

Πολλές φορές όταν φωτογραφίζουμε οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες πορτραίτων που βγάζουμε να μην είναι ιδανικές. 

Τα πρόσωπα είναι σκοτεινά και η προσοχή του θεατή πάει οπουδήποτε αλλού στο κάδρο, εκτός από το πρόσωπο, μίας και το βλέμμα θα μείνει πάντα στο πιο φωτεινό σημείο μιας φωτογραφίας. 

Αυτό είναι ένα κλασσικό πρόβλημα, ειδικά όταν η φωτομέτρηση λαμβάνει υπόψη το φωτεινό φόντο και όχι το μοντέλο ή την νύφη μας. 

Για αυτό σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει πως μπορείς να επαναφωτήσεις ένα πρόσωπο με ρεαλιστικό και αποτελεσματικό, αλλά πάνω από όλα μη καταστροφικό τρόπο. 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και άφησε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω! 

Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις δωρεάν εγγραφή στον νέα μα κοινότητα όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις γύρω από φακούς, φωτογραφικές μηχανές και τεχνικές φωτογράφισης, για να λάβεις απάντηση απευθείας από τον Stratos Agiani! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΝΑ ΕΦΕ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X