ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ LOOK ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΕ Α/Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ

Στο σημερινό δωρεάν μαθήματα Photoshop θα σου δείξω πως μπορείς με απλά βήματα να πάρεις ένα πολύ εντυπωσιακό look για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα σου.

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι πάρα πολύ χρήσιμη σε περίπτωση που έχεις να φωτογραφήσεις άνδρες, ηλικιωμένους, αθλητές, αλλά και σε περιπτώσεις που θέλεις να δώσεις μία ιδιαίτερη δυναμική σε ένα πορτραίτο σου.

Θα σου δείξω πως να πετύχεις συγκεκριμένη τεχνική η οποία δίνει ένα ιδιαίτερο look.
Επιπλέον θα σου πω ποια είναι τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να συναντήσεις αλλά και θα σου δώσω λύσεις για να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Πέρα από αυτό όμως θα σου δείξω και μερικά επιπλέον bonus tips για να πας τις φωτογραφίες σου πραγματικά στο επόμενο επίπεδο.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μη ξεχάσεις να κάνεις like, αλλά και να το μοιραστείς στα social media.

Και μην ξεχάσεις να προβάλεις δωρεάν την δουλειά σου στη φωτογραφική κοινότητα της Foturion όπου πλέον μπορείς να δημιουργήσεις ένα δωρεάν λογαριασμό και να έχεις απεριόριστα uploads!

Περισσότερα στο www.foturion.com

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και μην ξεχάσεις να γραφτείς στην ενημερωτική μας λίστα για να λαμβάνεις όλα τα νέα μας δωρεάν μαθήματα στο email σου.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια