ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πως να δίνεις στις φωτογραφίες σου το δημοφιλές Teal and Orange Look που σαρώνει το Instagram.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρωματικά look στα Social Media ( Instagram / Facebook ) είναι το Teal and Orange Look.

Είναι ένα look που δίνει εκπληκτικά χρώματα σε καλοκαιρινές φωτογραφίες και αναβαθμίζει κάθε λήψη με καλαίσθητο τρόπο. Πως μπορεί όμως κάποιος να το υλοποιήσει αποτελεσματικά και ποια είναι η «μυστική» συνταγή;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani δίνει απαντήσεις σε όλα, δείχνοντας σου πως μπορείς να πάρεις το Teal and Orange Look με μερικά απλά βήματα και επιπλέον θα σου δείξει πω να το παραμετροποιείς με σκοπό θα δημιουργήσεις την δική σου εκδοχή.

Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να δίνεις στις φωτογραφίες σου ένα από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά look.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια