ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως να αντιμετωπίζεις ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που έχουν όλοι οι φωτογράφοι και αφορούν τον κορεσμό των χρωμάτων αλλά και το contrast στις φωτογραφίες τους.

Έλα, και σε εσένα θα έχει τύχει σίγουρα: βγάζεις μια φωτογραφία, πας στον υπολογιστή σου, την ανοίγεις και τα χρώματα κάπου έχουν χαθεί όσο για το contrast… είναι πιο ψόφιο από ψόφιο κοριό. Ειδικά δε αν οι φωτογραφίες βγήκαν σε ένα ταξίδι που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ξανά, τότε άστα.

Ή όχι;

Τι θα έλεγες αν σου …. έλεγα πως υπάρχει λύση, είναι απλή, εξαιρετικά αποτελεσματική και πάει ΚΟΝΤΡΑ σε ΌΤΙ έχεις μάθει μέχρι τώρα σχετικά με το πως να επαναφέρεις τον κορεσμό, τα χρώματα αλλά και την ζωντάνια στις φωτογραφίες σου;

Ακούγεται καλό; Τότε δες το σημερινό δωρεάν μάθημα photoshop που θα σου επιτρέψει να “αναστήσεις” τις φωτογραφίες σου.

Lets GO!

 
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; ΛΙΓΑ αντίτυπα είναι πλέον διαθέσιμα από την 2η έκδοση και πάμε για SOLD OUT ΞΑΝΑ ! Πρόλαβε το δικό σου!

 

 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT της 2ης ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

Πρόλαβε το δικό σου κάνοντας κλικ εδώ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια