ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ DRONE

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας μιλάμε για το πως μπορείς να επεξεργαστείς φωτογραφίες που έχουν βγει με Drone, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Από σήμερα ξεκινάμε μια νέα σειρά επεξεργασίας φωτογραφιών που έχουν βγει με Drones, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο!

Οι φωτογραφίες με drones έχουν πλέον αυξηθεί γεωμετρικά τα τελευταία 2 χρόνια, λόγο της δραματικής βελτίωσης των φωτογραφικών μηχανών ( σένσορας, οπτικά ) που υπάρχουν στα drones, αλλά και λόγω της μείωσης των τιμών, κάτι που έχει φέρει τα drones στην αγορά των consumers και enthusiasts χρηστών.

Για αυτό τον λόγο ξεκινάμε μια νέα σειρά επεξεργασίας φωτογραφιών που έχουν βγει με drone με σκοπό να βοηθήσουμε τα μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας που ασχολούνται με την εναέρια φωτογραφία να είναι σε θέση να πάρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα drones τους, κάθε φορά.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα κλασικό πρόβλημα που έχουν οι εναέριες φωτογραφίες που βγαίνουν κατά την ανατολή ή την δύση του ηλίου.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα δεις λοιπόν πως ο Stratos Agiani μεταμορφώνει κυριολεκτικά μια μουντή φωτογραφία σε μια εξαιρετική λήψη, βήμα βήμα, μέσα από πρακτικές τεχνικές, με μη καταστροφικό τρόπο.

Θέλεις να επεξεργαστούμε τις δικές σου φωτογραφίες;

Αν ναι στείλε μας τις φωτογραφίες σου στο craftiusprophotos [@] gmail.com με θέμα DRONE PHOTOS, και μπορεί να επιλέξουμε την δική σου φωτογραφία για επεξεργασία την επόμενη φορά!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια