ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Α/Μ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εκπληκτικό φωτισμό.

Τα Ασπρόμαυρα πορτραίτα πάντα εντυπωσιάζουν. Τραβούν την προσοχή στο θέμα και φέρνουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα και την δύναμη ενός ανθρώπου. 

 Πως όμως κάποιος μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια φωτογραφία από μια έγχρωμη λήψη; 

 Η απάντηση στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop όπου ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως να χρησιμοποιείς το Photoshop για να μπορείς να δημιουργείς εντυπωσιακά και δυναμικά ασπρόμαυρα πορτραίτα. 

 Θα μάθεις: 

  • Πώς να μετατρέπεις σωστά μια έγχρωμη φωτογραφία σε ασπρόμαυρη 
  • Πώς να δημιουργείς ενδιαφέρον μέσα από το φως και το contrast 
  • Πώς να δημιουργείς πηγές φωτός για να προσθέτεις ενδιαφέρον 
  • Πώς να φέρνεις στην επιφάνεια όλες τις λεπτομέρειες που κατέγραψε η μηχανή και ο φακός 
  • Και πολλά μικρά μυστικά  

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πώς να μεταμορφώνεις τις φωτογραφίες σου σε ασπρόμαυρα αριστουργήματα. 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα AffinityPhoto θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές κινηματογραφικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εκπληκτικό φωτισμό. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες βασίζονται στο φως και το…

Σχόλια