ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ Α/Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop μάθε πως να δημιουργείς εξαιρετικά εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με την βοήθεια του βραβευμένου Strato Agiani.

Ανοίγεις μια φωτογραφία στο Photoshop,την κάνεις ασπρόμαυρη και …… απογοήτευση.

Έχεις χάσει όλο το contrast,η φωτογραφία είναι flat,και το θέμα σου δεν ξεχωρίσει καθόλου μέσα στο κάδρο. Έχεις απλά δημιουργήσει κάτι που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είχες στο μυαλό σου.

Τι φταίει; Η φωτογραφική σου μηχανή; Η φωτογραφία; Ο φακός σου;

Όχι φυσικά. Αυτό που φταίει είναι ο λάθος τρόπος μετατροπής της έγχρωμης φωτογραφίας σε Α/Μ.

Ποιός είναι όμως ο σωστός τρόπος επεξεργασίας ώστε να πάρουμε μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία; Απάντηση θα δώσει ο βραβευμένος Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: MIRRORLESS VS DSLR. ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τις διαφορές, τα οφέλη αλλά και τη χρησιμότητα των dslr και mirrorless φωτογραφικών μηχανών, θα καταρρίψω αρκετούς μύθους και θα σε βοηθήσω να κάνεις…

Σχόλια