ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ CraftiusPRO!

Η ακαδημία της CraftiusPRO αναβαθμίζεται και σου προσφέρει και μεμονωμένα μαθήματα σε απίστευτη τιμή!

Επωφελήσου τώρα από τη νέα αυτή δυνατότητα και εξασφάλισε πρόσβαση αποκλειστικά στο μάθημα που θέλεις εσύ να ξεκλειδώσεις χωρίς να χρειάζεται να αποκτήσεις συνδρομή σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της ακαδημίας.

Εμπλούτισε τις γνώσεις σου στο Photoshop και το Lightroom με πολύ μικρό κόστος γρήγορα και εύκολα.

Από σήμερα υπάρχουν 2 μαθήματα με ιδιαίτερα χαμηλη τιμή που μπορείς να παρακολουθήσεις με τον νέο τρόπο,  μέσα απο την προσφορά που τρέχει για λίγες ημέρες.

Τα μαθήματα είναι τα εξής:

PH033 760

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ

Θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά για Επαγγελματικό Ρετουσάρισμα που θα σου επιτρέψουν να επεξεργάζεσαι, να διορθώνεις και να μεταμορφώνεις τα πορτραίτα σου γρήγορα αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικά; Οι τεχνικές ρετουσαρίσματος που δείχνουμε σε αυτό το μάθημα θα σου διδάξουν ακριβώς αυτό. Εείναι απίστευτα χρήσιμες και πολύτιμα απαραίτητες είτε είσαι ερασιτέχνης είτε είσαι επαγγελματίας.

lightroom-quick-corrections-featured-image1

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Στο μάθημα αυτό θα μάθεις πώς μπορείς όχι μόνο να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά τα εργαλεία του Lightroom αλλά και πώς να λύνεις γρήγορα και εύκολα συχνά προβλήματα που μπορεί να έχουν οι φωτογραφίες σου.
Επιπλέον θα μάθεις πώς να κάνεις ταχύτατα επεμβάσεις και διορθώσεις που είμαστε σίγουροι ότι χρειάζεται να επαναλαμβάνεις πολύ συχνά.
Κάνε το Lightroom ένα εξαιρετικό εργαλείο οργάνωσης αλλά και επεξεργασίας των φωτογραφιών σου.

Θέλεις να παρακολουθείς ΟΛΑ τα μαθήματα της βιβλιοθήκης μας με μία πληρωμή;

Τότε μη ξεχνάς ότι η ετήσια συνδρομή GOLD σου δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα υπάρχοντα αλλά και νέα  μαθήμάτα στην βιβλιοθήκη μας για ένα ολόκληρο έτος.

Μάθε περισσότερα για την ετήσια συνδρομή GOLD κάνοντας κλικ εδώ!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια