ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο φωτογραφίας στην Καβάλα – Infinia!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ. Το σεμινάριο θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ!

 

Μάθε πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με τον εξοπλισμό σου απο τον βραβευμένο Strato Agiani σε αυτό το σεμινάριο φωτογραφίας!

Σήμερα όλο και περισσότεροι έχουν μια φωτογραφική μηχανή ή ένα ικανότατο κινητό που μπορεί να βγάλει καταπληκτικές φωτογραφίες.

Φυσικά για να γίνει αυτό ο / η κάτοχος του θα πρέπει να γνωρίζει μερικά μυστικά σύνθεσης ( τρόπους φωτογράφισης δηλαδή ) όπου με απλές κινήσεις θα μπορεί να βελτιώσει δραματικά τις φωτογραφίες που βγάζει.

Έτσι όχι μόνο θα ξεκλειδώσει την δημιουργικότητα του αλλά και θα εκμεταλλευεί στο έπακρο τις δυνατότητες του εξοπλισμού του!

Σε αυτό λοιπον το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θα μάθεις 10 τεχνικές για να δημιουργήσεις πανέμορφες φωτογραφίες όπου και αν βρίσκεσαι, ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά μέσα από πρακτικά παραδείγματα και συμβουλές.

 

Τι γνώσεις θα αποκτήσεις ;

  • Πως να αξιοποιείς 10 κανόνες και τεχνικές σύνθεσης για όλα τα φωτογραφικά θέματα
  • Πως να αναγνωρίζις τι πρέπει να κάνις για κάθε θέμα φωτογραφίας για τα καλύτερα αποτελέσματα
  • Τι πρέπει να ρωτάς τον εαυτό σου πρίν απο κάθε φωτογραφία
  • Πως να τραβάς την προσοχή του θεατή
  • Πως να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τον εξοπλισμο σου
  • Πως να βγάζεις καλύτερες φωοτγραφίες με το κινητό σου

 

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου:

Ημερομηνία: Κυριακή 10 Μαρτίου  2024

Ώρα: 11:00

Απαιτείται δΩΡΕΑΝ εγγραφή για την συμμετοχή. 1 εγγραφή ανά άτομο.

 

 

Ποιος θα διδάξει:

Stratos Agiani – Photographer / Educator / Creator

O Stratos Agiani είναι ένας βραβευμένος φωτογράφος, designer και educator.

Η δουλειά του έχει εκτεθεί στο Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ελλάδα. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 15.000 άτομα στην τέχνη της φωτογραφίας και της επεξεργασίας τόσο μέσα από τα σεμινάρια του όσο και από την Online Ακαδημία της CraftiusPRO που έχει ιδρύσει.

To στυλ του είναι δραματικό, αυθεντικό και κινηματογραφικό τόσο σε επίπεδο φωτογραφίας όσο και σε επεξεργασίας. Δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε φωτογράφιση κάτι που κάνει όποιον είναι μπροστά από την φακό του να χαλαρώνει και να βγάζει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε φωτογράφιση.

Έχει συνεργαστεί με το Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος, την Sony, την Huawei τα Public και άλλους οργανισμούς αλλά και περιοδικά για την δημιουργία περιεχομένου, οργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών φωτογραφικών δράσεων.

Σε προσωπικό φωτογραφικό επίπεδο λατρεύει την φωτογραφία δρόμου και πορτραίτων, μίας και του επιτρέπει να γνωρίζει νέα άτομα, προορισμούς και πόλεις, καθώς και να τα αποτυπώνει μέσα

Όλες οι θέσεις έχουν κλείσει! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια