ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΟΠΙΑ!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ PHOTOSHOP ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ LIGHTROOM

Στο νέο δωρεάν μάθημα Lightroom μάθε πως μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά τοπία με τα native εργαλεία του Lightroom και με μια τεχνική – έκπληξη με το Color Effex Pro 4!

Αν αναρωτιέσαι πως μπορείς να μεταμορφώσεις τις flat και βαρετές φωτογραφίες τοπίων σου σε εκπληκτικά εντυπωσιακές φωτογραφίες τότε το νέο μας δωρεάν μάθημα Lightroom είναι για εσένα.

Στο μάθημα θα σου δείξω πως να χρησιμοποιείς τα εργαλεία καθολικών άλλα και τοπικών επεμβάσεων για να δημιουργήσεις δραματικούς ουρανούς, να ζωντανέψεις τις φωτογραφίες σου, να επαναφέρεις το χρώμα και το contrast αλλά και την “κρυμμένη” λεπτομέρεια που έχουν τα RAW αρχεία σου.

Στην συνέχεια θα πάμε μαζί την φωτογραφία στο επόμενο επίπεδο με την χρήση του Pro Contract από το Nik Collection Color Effex Pro, την καταπληκτική σουίτα plugins για Photoshop και Lightroom, αξίας 150,00 ευρώ που μπορείς να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ και νόμιμα κάνοντας κλικ εδώ.

 

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις να την καταθέσεις στην φιλική μας κοινότητα κάνοντας κλικ εδώ  https://www.craftiuspro.gr/qna .

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σου.

Cheers!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω πώς να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες τοπίου με που έβγαλες με το κινητό σου με εντυπωσιακά αποτελέσματα!    Πλέον οι φωτογραφικές μηχανές…

Σχόλια