5 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ SHARP ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω όχι μία, όχι 2 αλλά 5 τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στο να βγάζεις φωτογραφίες με εξαιρετική οξύτητα!

 

Όλοι αγαπάμε την λεπτομέρεια στις φωτογραφίες μας έτσι δεν είναι; Για αυτό πολλοί φωτογράφοι αγοράζουν εξοπλισμό με μόνο κριτήριο το πόσο sharp λήψεις μπορεί να δώσει ένας φακός ή ένα σώμα. Αλλά δεν είναι απαραίτητη η αγορά νέο εξοπλισμού για να αποτυπώσεις περισσότερη λεπτομέρεια!

Το πως βγαίνει και τι κάνουμε κατ την λήψη μιας φωτογραφίας, παίζει τεράστιο ρόλο στην οξύτητα της. Υπάρχουν πολλοί τρόπου για να αναβαθμίσουμε την λεπτομέρεια μιας λήψης και σήμερα θα σου μιλήσω για 5 από αυτούς!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας λοιπόν θα σου δείξω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις όταν φωτογραφίζεις ώστε να αναβαθμίσεις το επίπεδο λεπτομέρειας και sharpness στις λήψεις σου, για να παίρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Όπως πάντα μπορείς να αξιοποιήσεις τον κάθε τρόπο / τεχνική μεμονωμένα αλλά και να τους συνδυάσεις για ακόμα πιο ….. sharp αποτελέσματα!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας το οποίο είμαι σίγουρος πως θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani
 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου!

Μπες στην VIP λίστα αναμονής και απέκτησε τον με έκπτωση!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια