1 ΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Φωτογραφία εξωφύλλου: Δήμος Μαυράκης

 

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα  φωτογραφίας σας έχω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βίντεο 1+ ώρας γεμάτο με πρακτικές συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες

 

Για όσους και όσες δεν το γνωρίζουν, παράλληλα με την CraftiusPRO έχουμε μία ακόμα πλατφόρμα που τρέχει ως φωτογραφική κοινότητα με το όνομα Foturion.gr

Εκεί έχουμε κάθε μήνα για τα μέλη μας μια φωτογραφική αποστολή, όπου μετά το τέλος της δημιουργώ ένα μεγάλο βίντεο κριτικής φωτογραφιών γεμάτο πρακτικές συμβουλές και τεχνικές βελτίωσης ώστε όλοι μαζί να γινόμαστε καλύτεροι αλλά και να παίρνουμε έμπνευση ο ένας από τον άλλο.

Αν και τα βίντεο κριτικής κανονικά είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη της φωτογραφική κοινότητας της Foturion, εσύ σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δεις ολόκληρο το βίντεο κριτικής της 9ης φωτογραφικής αποστολής με θέμα “ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ”.

Επειδή ΔΕΝ κάνουμε συχνά δημοσίευση τόσο μεγάλων και αναλυτικών βίντεο θέλω την γνώμη σου! Πως σου φάνηκε; Μεγάλο; Μικρό; Κουραστικό; Χρήσιμο;

Αναμένω την γνώμη σου στα σχόλια!

Enjoy!
Stratos Agiani

Υ.γ. αν θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος μπορείς με ΕΚΠΤΩΣΗ -50% για πολύ λίγο! Κάνε κλικ ΕΔΩ για λεπτομέρειες.

 
 

Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Μπες στην VIP λίστα αναμονής για τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις!


Ο 2ος οδηγός μας έρχεται τον Μαϊο!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 500 αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα!

Μπες στην λίστα αναμονής κάνοντας κλικ εδώ για να τον αποκτήσεις με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια