ΒΓΑΛΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤ 55-200 ΦΑΚΟ ΣΟΥ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω τι μπορείς να πετύχεις με έναν kit φακό 55-200mm αλλά και πως να αναβαθμίσεις τις λήψεις σου!

 

Ένας από τους πρώτους φακούς που αποκτά ένας φωτογράφος είναι ο κιτ 55-200mm.

Αν ρωτήσετε σε forums σχετικά με αυτό τον φακό, θα ψάχνετε να βρείτε την έξοδο … κινδύνου το συντομότερο δυνατό. Γιατί; Μα φυσικά γιατί θα ακούσετε τα χειρότερα. “Δεν καταγράφει καλή λεπτομέρεια, δεν θολώνει το φόντο, δεν βγάζει ωραίες φωτογραφίες κλπ”, είναι μερικές από τις «κλασσικές» ατάκες που θα ακούσετε.

Η αλήθεια φυσικά είναι διαφορετική!
Μπορείς να βγάλεις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες με ένα φακό kit 55-200 αρκεί να ξέρεις πως να τον χρησιμοποιήσεις, καθώς και τα όρια του.

Και στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου αποδείξω αυτό: πως δηλαδή μπορείς και εσύ να βγάλεις πανέμορφες φωτογραφίες με έναν kit70-200 φακό.

Δες το βίντεο και ξεκίνα να μαθαίνεις!

Enjoy!
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια