ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ KIT 55-200 ΦΑΚΟ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τις φωτογραφικές και δημιουργικές ικανότητες ενός ΚΙΤ 55-200 φακού. 

 

Ο zoom τηλεφακός 55-200 έρχεται πολλές παρέα με ένα σώμα μηχανής στο πακέτο που ονομάζεται KIT. 

Αν και είναι ένας εξαιρετικά αξιόλογος φακός πολλοί τον απορρίπτουν λόγω των «συμβουλών» που ακούνε από άλλους φωτογράφους, χάνοντας έτσι εξαιρετικές ευκαιρίες για πανέμορφες λήψεις πορτραίτων, τοπίων, δρόμου ή ακόμα και …. Σχεδόν Macro! 

Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτoγραφίας μιλάω δείχνω και εξηγώ γιατί ένας φακός 55-200 μπορεί να είναι πιο χρήσιμος και αξιόλογος από όσο θέλουν μερικοί να μας κάνουν να πιστεύουμε. 

Καλή εκμάθηση! 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΛΗΨΕΙΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για την χρησιμότητα των φωτογραφικών κανόνων σύνθεσης αλλά και για το πότε η δημιουργικότητα μας πρέπει να μας επιτρέπει…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το ίσως πιο ισχυρό εργαλείο σύνθεσης σε μια φωτογραφία, τις διαγώνιες γραμμές. Οι γραμμές είναι ένα πολύ δυνατό…

Σχόλια