ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ; ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα αναλυσω γιατί οι φωτογραφίες σου δεν έχουν την οξύτητα και την λεπτομέρεια που θέλεις, και τι να κάνεις για να λύσεις αυτό το πρόβλημα ΧΩΡΙΣ την αγορά νέου εξοπλισμού!

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που λαμβάνω είναι το εξής: «Στράτο οι φωτογραφίες μου δεν έχουν την λεπτομέρεια ή την οξύτητα που θέλω. Τι να κάνω; Να αγοράσω νέο φακό ή σώμα;»

Και η απάντηση μου 99% είναι «Όχι δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό. Απλά πρέπει να ξέρεις αυτά τα 4 πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν στο να βγάλεις φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις».

Σήμερα θα μιλήσω για αυτά τα 4 πράγματα που πρέπει και εσύ να ξέρεις, πριν πας να αγοράσεις νέο εξοπλισμό και να πετάξεις άδικα τα χρήματα σου.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας  που θα σου μάθει πως να δημιουργείς φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια και οξύτητα! «
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σου τότε δες το Sharpening Masterclass της Ακαδημίας που θα σου διδάξει 11 διαφορετικούς τρόπους sharpening!

Σε αυτό το μάθημα θα βρεις 11 τεχνικές καθολικού και τοπικού sharpening Που θα σε βοηθήσουν στο να βγάλεις στην επιφάνεια όλη την λεπτομέρεια που καταγράφει ο εξοπλισμός σου, και μέχρι τώρα ήταν αόρατη!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

Επιπλέον μην χάσεις τις κάρτες ποζαρίσματος!

50 πόζες σε μορφή καρτών που θα σου παρέχουν άπειρή έμπνευση για το πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα, εύκολα και γρήγορα, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Τα πακέτα πλησιάζουν το soldout και δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα!

Απόκτησε το δικό σου με έκπτωση κάνοντας κλικ εδώ.

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΛΥΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΡΗΓΟΡΑ!

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική σύνθεσης που θα σου επιτρέψει να δημιουργείς φανταστικά κάδρα, εύκολα! Η σύνθεση ενός κάδρου πολλές φορές…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ : ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πότε να χρησιμοποιείς γρήγορες ταχύτητες καθώς και τί μπορείς να πετύχεις με αυτές! Η προτεραιότητα ταχύτητας αποτελεί ένα…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ( ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ )

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας μιλάω για την λάθος επιλογή χρωμάτων στις φωτογραφίες σου, καθώς και τι μπορείς να κάνεις για να έχεις τα σωστά χρώματα…

Σχόλια