ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μερικές εξαιρετικά πρακτικές συμβουλές για το πως να βγάζεις ΕΠΙΚΑ ηλιοβασιλέματα.

 

Τα ηλιοβασιλέματα αυτή την περίοδο γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά: οι σχηματισμοί με σύννεφα σε συνδυασμό με τα μαγευτικά χρώματα του ήλιου που δύει δημιουργούν εξαιρετικές φωτογραφικές ευκαιρίες.

Η αποτύπωση τους όμως σε μία φωτογραφία πολλές φορές είναι δύσκολη. Ο λόγος; Υπάρχουν πολλά μικρά μυστικά που αφορούν ρυθμίσεις και τεχνικές που δεν γνωρίζουν πολλοί.

Για αυτό δημιούργησα το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας στο οποίο θα σου δείξω όλες τις ρυθμίσεις και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στο να φωτογραφίζεις και να αποτυπώνεις πανέμορφες φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα!

Δες το βίντεο και ξεκίνα να μαθαίνεις!

Enjoy!

Βρες κάνοντας κλικ εδώ το μάθημα που αναφέρει ο Στράτος: Καλλιτεχνική επεξεργασία φωτογραφίας τοπίου.

Βρες κάνοντας κλικ εδώ το μάθημα που είναι σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ αυτήν την περίοδο: Προγράμματα φωτογραφικής μηχανής: Ο απόλύτος οδηγός.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια