ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως μπορεί κάποιος να βγάλει φανταστικές φωτογραφίες πορτραίτου με φυσικό φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους.

 

Όλοι γνωρίζουμε πως το φυσικό φως αποτελεί ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά εργαλεία, αν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Μπορεί να δώσει εξαιρετικά κάδρα και πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτου.

Αρκεί να ξέρουμε πως να το χρησιμοποιούμε.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δείχνω πως να αξιοποιείς σωστά τον φυσικό φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους καθώς και πρακτικές συμβουλές για τεχνικές φωτογράφισης ώστε να βγάλεις τα δικά σου πανέμορφα πορτραίτα σήμερα!

Enjoy!

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα τότε θα σε ενδιαφέρει το νέο μας μάθημα φωτογραφίας που αναλύει όλα τα είδη δημιουργικού φωτισμού για πορτραίτα όπως backlight, σιλουέτες, σκληρό φως, μαλακό φως κλπ . Σε αυτό το μάθημα θα γνωρίσεις ιδέες και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βγάζεις καλύτερα πορτραίτα κάτω από κάθε συνθήκη φωτισμού.

Το μάθημα αυτό θα είναι σύντομα στην Ακαδημία μας οπότε stay tuned!

Mην ξεχνάς πως έχουμε 75+ μεγάλα μαθήματα φωτογραφίας στην Ακαδημία μας αλλά και Live ζωντανά σεμινάρια κάθε μήνα που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό σου και να μάθεις πώς να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες! 

 Ανακάλυψε το πώς με

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Σε ευχαριστούμε Στράτο πολύ σημαντικές συμβουλές …..απλά ήθελα να πω ότι μου άρεσε πολύ το πορτραίτο του μοντέλου που είναι μπροστά από το παράθυρο και το έχουμε φωτογραφίσει απο την πίσω μεριά….μπορεί να μη φαίνονται μερικές λεπτομέρειες οπως προ είπες αλλά είναι πιο .