ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωνογραφίας θα δείξω μια λήψη μέλους από την ΝΕΑ μας φωτογραφική κοινότητα καθώς και θα εξηγήσω γιατί είναι μια καταπληκτική φωτογραφία! 

Στην νέα μας φωτογραφική κοινότητα παρατηρώ κάθε μέρα πως ανεβαίνουν όλο και καλύτερες φωτογραφίες. Φωτογραφίες γεμάτες δημιουργικότητα όπου μπορούν μα μας δώσουν ιδέες και έμπνευση ώστε να βγάλουμε και εμείς εντυπωσιακές λήψεις.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες μπορείς να δεις σήμερα στο νέο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας, όπου αναλύω τον τρόπο με τον οποίο βγήκε, τα τεχνικά και εικαστικά χαρακτηριστικά καθώς και τι μπορείς και εσύ να μάθεις και να εφαρμόσεις στην επόμενη σου φωτογράφιση!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως με απλό εξοπλισμό μπορείς και εσύ να βγάλεις εντυπωσιακές λήψεις πορτραίτων, στο σπίτι σου!

Enjoy!

 
 

Και μην ξεχάσεις να δεις την ΝΕΑ μας φωτογραφική κοινότητα όπου:

  • Μπορείς να γίνεις μέλος
  • Να δημιουργήσεις το δικό σου φωτογραφικό προφίλ
  • Να συμμετέχεις στις φωτογραφικές δράσεις και αποστολές, κάθε μήνα
  • Να γνωρίζεις άλλους φωτογράφους από όλη την Ελλάδα!

Έχουμε ανοίξει τις πύλες μας για τα επόμενα 50 μέλη! Μάθε περισσότερα στο foturion.gr!

 

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 5ΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 1ο ΜΕΡΟΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας έχουμε την κριτική φωτογραφιών που μας έστειλαν μέλη της ΝΕΑΣ φωτογραφικής μας κοινότητας foturion.gr στα πλαίσια της 5ης φωτογραφικής μας αποστολής με θέμα…

Σχόλια