ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δείξω πως έβγαλα μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μου φωτογραφίες, με τι εξοπλισμό αλλά και με τι ρυθμίσεις, για να μπορέσεις να βγάλεις και εσύ παρόμοιες λήψεις!

 

Το πρώτο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας από τον ΝΕΟ μας χώρο και studio είναι εδώ! Αν και δεν είμαστε ακόμα σούπερ έτοιμοι αποφάσισα να ξεκινήσω εδώ τις κινηματογραφήσεις για να μην σας αφήσω έτσι, αλλά και επειδή η τελειομανία είναι ο εχθρός της παραγωγικότητας ξεκινάμε από τώρα τα βίντεο, έστω και αν ο ήχος ή ο φωτισμός δεν είναι στο ιδανικό επίπεδο.

Πάμε όμως στο σημερινό μάθημα. Σήμερα θα σας δείξω πως έβγαλα μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μου φωτογραφίες πορτραίτων, με ευρυγώνιο φακό! Ναι καλά διαβάσατε, ευρυγώνιο! Θα εξηγήσω γιατί και θα δείξω όλες τις ρυθμίσεις και επιλογές που έκανα, καθώς και τους λόγους πίσω από αυτές.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν φωτογραφίας και μάθε πως να δημιουργείς επικές φωτογραφίες πορτραίτων με ευρυγώνιους φακούς, ακόμα και αν έχεις απλά έναν 18-55 Kit φακό!

Lets GO!
 

Βρες το ΝΕΟ μας μάθημα σε τιμή ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Δημιούργησε κινηματογραφικά ασπρόμαυρα πορτραίτα με το lightroom κάνοντας κλικ εδώ.

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 56 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα απο την 2η έκδοση και πάμε για SOLD OUT ΞΑΝΑ ! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT της 2ης ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω πως με απλές τεχνικές επεξεργασίας μπορείς να μεταμορφώσεις τις φωτογραφίες πορτραίτων σε επικές λήψεις με vintage στυλ και…

Σχόλια