ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως μπορείς να μετατρέψεις βαρετές λήψεις σε φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες, με μία απλή αλλά εξαιρετική τεχνική.

 

Ψιτ. Θέλεις να μάθεις ένα μυστικό που χρησιμοποιούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια ζωγράφοι αλλά και φωτογράφοι για να δημιουργούν εντυπωσιακές φωτογραφίες με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%;

Αν ναι συνέχισε την ανάγνωση.

Σίγουρα θα έχεις πέσει σε μια φάση της φωτογραφικής σου ζωής που ότι και να βγάλεις δεν σε ικανοποιεί και δεν σε εντυπωσιάζει. Και λες, φταίει ο εξοπλισμός; Φταίνε οι ρυθμίσεις; Φταίνε οι φακοί;

Πολλές φορές δεν φταίει τίποτα από αυτά. Ο λόγος που οι φωτογραφίες σου δεν είναι “καλές” είναι επειδή δεν χρησιμοποιείς ένα από τα πιο καλά κρυμμένα και πιο παλιά “κόλπα” που μπορούν να πάνε τις φωτογραφίες σου σε άλλο επίπεδο!

Δες το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και θα καταλάβεις!

Lets GO!
 

Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Μπες στην VIP λίστα αναμονής για τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις!

 

Ο 2ος οδηγός μας έρχεται τον Μαϊο!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 500 αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα!

Μπες στην λίστα αναμονής κάνοντας κλικ εδώ για να τον αποκτήσεις με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΠΩΣ ΡΥΘΜΙΖΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως ρυθμίσω την φωτογραφική μου μηχανή για να βγάζω φωτογραφίες με εντυπωσιακά στοιχεία κίνησης. Η φωτογραφία…

Σχόλια