ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δίνει μερικές μικρές αλλα πρακτικές συμβουλές που θα βελτιώσουν τις φωτογραφίες πορτραίτου σου. Παρακολούθησε το!

 

Πολλές φορές ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες! Το ίδιο και τα λάθη που μπορεί να μην πέφτουν στην αντίληψη μας την στιγμή που φωτογραφίζουμε αλλά σίγουρα μπορούν να χαλάσουν μια φωτογραφία πορτραίτου.

Για αυτό στο συγκεκριμένο μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα δώσει μερικές πρακτικές συμβουλές που έχουν να κάνουν τόσο με τον φωτογράφο όσο και με το μοντέλο, και σίγουρα κάνουν την διαφορά στο τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Παρακολούθησε λοιπόν το δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να κάνεις εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΠΙΟΥ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΛΗΨΕΙΣ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δείξε πρακτικές τεχνικές σύνθεσης για να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες τοπίου. Η φωτογραφία τοπίου προσφέρει πολλά…

Σχόλια