ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΥ PROJECTS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Μάθε στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας πως μπορείς να βρείς άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στα φωτογραφικά σου project, ώστε να μπορείς να υλοποιείς κάθε ιδέα φωτογράφισης που έχεις στο μυαλό σου!

Έχεις μερικές φανταστικές ιδέες για φωτογραφικά projects και έχεις συγκεντρώσει τα πάντα που θα χρειαστείς ( εξοπλισμό, τοποθεσίες, υλικό, ρούχα κλπ ) εκτός από 1 “συστατικό”: Τα μοντέλα!

Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι! Εκτός από τον Strato Agiani( οκ οκ ξέρουμε πως ακούγεται αυτό αλλά bare with us ! )

Για αυτό σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani αποκαλύπτει την διαδικασία με την οποία βρίσκει άτομα τα οποία είναι συνεργάσιμα και θέλουν να συμμετέχουν στα φωτογραφικά του project.

Πέρα όμως από αυτό θα σου δώσει και πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων με άτομα, τα οποία είναι διαθέσιμα για κάθε είδους φωτογράφιση: από πορτραίτα και προσωπικά καλλιτεχνικά project μέχρι και εμπορικές φωτογραφήσεις.

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια