ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Μάθε στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας πως μπορείς να βρείς ενδιαφέρουσες τοποθεσίες για να υλοποιήσεις μια φωτογράφιση αλλά και το πως να δημιουργήσεις μια βιβλιοθήκη τοποθεσιών, για να γλιτώνεις χρόνο.

Πολλοί φωτογράφοι δυσκολεύονται στο να βρουν ιδανικές τοποθεσίες φωτογράφισης στην περιοχή τους και πολλές φορές η αναζήτηση και η εύρεση τους προκαλεί άγχος, χάσιμο χρόνου και απογοήτευση.

Για αυτό σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα αναλύσει πως αυτός κάνει αποτελεσματικό location scouting, πως ανακαλύπτει τοποθεσίες στην περιοχή του για να φωτογραφίσει και πως έχει δημιουργήσει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με τοποθεσίες που έχει πάντα μαζί του.

Έτσι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ολοκληρώσει με επιτυχία μια φωτογράφιση στην περιοχή του και να καλύψει κάθε φωτογραφική ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά. Μετά από αυτό το μάθημα θα μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο!

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια