ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

Σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας o βραβευμένος Stratos Agiani μιλάει για την σημασία των backup, τι πραγματικά είναι backup και τι δεν είναι, και επιπλέον δίνει συμβουλές για να προστατέψετε τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις μιας ζωής

Οι περισσότεροι φωτογράφοι ( επαγγελματίες και μη ) αγνοούν το πόσο σημαντικό είναι ένα backup μέχρι να συμβεί το κακό: μια αστοχία ενός σκληρού δίσκου που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια φωτογραφιών για πάντα.

Υπάρχουν φυσικά και οι φωτογράφοι που κάνουν backup αλλά πολλές φορές γίνεται με λάθος τρόπο, κάτι που αφήνει εκτεθειμένες τις φωτογραφίες τους σε οποιαδήποτε ζημιά ή επικείμενη βλάβη.

Για αυτό το λόγο, ο βραβευμένος  Stratos Agiani σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε ένα σωστό και αποτελεσματικό backup, τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε και τι μέτρα ασφάλειας χρειάζεται να παίρνουμε για να προστατέψουμε τις φωτογραφίες μας.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
14 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015