ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας o βραβευμένος Stratos Agiani μιλάει για την σημασία των backup, τι πραγματικά είναι backup και τι δεν είναι, και επιπλέον δίνει συμβουλές για να προστατέψετε τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις μιας ζωής

Οι περισσότεροι φωτογράφοι ( επαγγελματίες και μη ) αγνοούν το πόσο σημαντικό είναι ένα backup μέχρι να συμβεί το κακό: μια αστοχία ενός σκληρού δίσκου που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια φωτογραφιών για πάντα.

Υπάρχουν φυσικά και οι φωτογράφοι που κάνουν backup αλλά πολλές φορές γίνεται με λάθος τρόπο, κάτι που αφήνει εκτεθειμένες τις φωτογραφίες τους σε οποιαδήποτε ζημιά ή επικείμενη βλάβη.

Για αυτό το λόγο, ο βραβευμένος  Stratos Agiani σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε ένα σωστό και αποτελεσματικό backup, τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε και τι μέτρα ασφάλειας χρειάζεται να παίρνουμε για να προστατέψουμε τις φωτογραφίες μας.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια