ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΤΙ ΦΑΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ; 18-55 ΚΑΙ 55-200 Ή 18-105;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Με την αγορά μιας DSLR αναπόφευκτα “σκοντάφτουμε” στο κλασσικό ερώτημα: Τι φακούς να επιλέξουμε για το νέο μας σώμα; O βραβευμένος Stratos Agiani δίνει την λύση, ψύχραιμα και αντικειμενικά για να σε βοηθήσει να κάνεις την σωστή επιλογή.

Ένας ή δύο φακοί; 18-105mm ή 18-55mm και 55-200mm;

Κάθε επιλογή ( όπως και όλα στην ζωή ) έχει τα υπέρ και τα κατά της.Το ίδιο ισχύει και στην επιλογή ενός φακού ή δύο φακών. Ο ένας φακός προσφέρει ευκολία και σημαντικό εστιακό εύρος, ενώ οι 2 φακοί προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος θυσιάζοντας την ευκολία χρήσης λόγω της αναπόφευκτης αλλαγής των φακών. Φυσικά οι διαφορές καθώς και τα υπερ/κατα δεν σταματάνε εδώ, κάτι που κάνει την τελική επιλογή να μοιάζει με …. άθλο.

Για αυτό το λόγο, ο βραβευμένος  Stratos Agiani σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας αναλύσει ψύχραιμα και υπεύθυνα τις πραγματικές διαφορές ανάμεσα στα 2 σενάρια ( ένας ή δύο φακοί ) ώστε να σε βοηθήσει να κάνεις την σωστή επιλογή εύκολα, γλυτώνοντας σου χρόνο και χρήματα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια