ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – WHY IT WORKS: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 001

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Why It Works: To ζητήσατε και επιστρέφει!

Οκ οκ . Το καταλάβαμε: Θέλετε να επιστρέψει η  σειρά why It Works! Αφού το θέλετε λοιπόν, ορίστε. Την ξανά ξεκινήσαμε! Και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!

Αν δεν ξέρεις τι είναι η σειρά why It Works συνέχισε την ανάγνωση.

Η Σειρά Why It Works έχει σαν σκοπό την παρουσίαση, την μελέτη, την ανάλυση και την επεξήγηση φωτογραφιών που είναι επιτυχημένες. O Stratos Agiani επιλέγει φωτογραφίες από την κοινότητα μας αλλά κα από το διαδίκτυο, και παρουσιάζει τους λόγους και τις τεχνικές που τις κάνει «να δουλεύουν». Μέσα από αυτό τον τρόπο παρουσίασης μπορείς να καταλάβεις πως βγήκε μια φωτογραφία, καθώς και αντλήσεις τεχνικές αλλά και εικαστικές πληροφορίες. Έτσι την επόμενη φορά που θα φωτογραφίσεις να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις καλύτερες λήψεις.

Ο συγκεκριμένος τρόπος εκμάθησης είναι πολύ αποτελεσματικός και σε συνδυασμό με το γνωστό χαλαρό ύφος και μεταδοτικότητά του Strato Agiani Μπορείς να μάθεις πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά σε αυτό το ιδιαίτερο μάθημα φωτογραφίας και stay tuned για τα επόμενα επεισόδια.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια