ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 5 ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ CURVES ADJUSTMENT LAYER ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε 5 τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Curves Adjustment Layer για να δημιουργήσεις εκπληκτικές φωτογραφίες σε χρόνο μηδέν.

Το Curves Adjustment Layer αποτελεί ένα εργαλείο που δίνει άπειρες κυριολεκτικά τεχνικές και εικαστικές λύσεις & δυνατότητες. Είναι ένα εργαλείο που πραγματικά τα κάνει όλα, από απλές διορθώσεις σε φωτεινότητα και contrast μέχρι και δημιουργία κινηματογραφικών color grading looks.

Πως όμως μπορείς να μάθεις αυτό το εργαλείο; Πως ξεκινάς με ένα εργαλείο που έχει τόσες πολλές λειτουργίες, σημειά εκκίνησης αλλά και δυνατότητες, που δρούν αυτόνομα ή σε συνδιασμό μεταξύ τους;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop o Stratos Agiani θα σου δείξει πως να “ξεκλειδώσεις» το curve adjustment layer, μέσα από 5 πρακτικά, βήμα βήμα και σε απλή γλώσσα παραδείγματα.

Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως μπορείς να δαμάσεις την δύναμη του Curves Adjustment Layer!

 
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 4 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς πολύ γρήγορα μπορείς να δώσεις εκπληκτικά χρώματα στις φωτογραφίες σου.    Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει αυτές τις καταπληκτικές…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΖΕΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξει πως μπορείς να δημιουργήσεις βήμα βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή warm looks, που είναι ιδανικό για φθινοπωρινές φωτογραφίες πορτραίτων !  Το φθινόπωρο είναι…

Σχόλια