ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΠΟ ΒΑΡΕΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΛΗΨΗ 001

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πως να ανασταίνεις κυριολεκτικά τις φωτογραφίες που έχουν μουντά χρώματα, είναι υποφωτισμένες ή γενικότερα φλατ.

Σας έχει τύχει σίγουρα: βγάζετε μια φωτογραφία σε μια τοποθεσία που στα μάτια σας δείχνουν όλα καταπληκτικά, και όταν ανοίγετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας όλα είναι φλατ: τα χρώματα έχουν χάσει την ένταση τους, δεν υπάρχει contrast και γενικότερα η φωτογραφία είναι απογοητευτική.

Το να αποτυπώσει κάποιος μια flat φωτογραφία δεν είναι απαραίτητα κακό, αν ξέρει πως να την διαχειριστεί στην επεξεργασία. Μια flat φωτογραφία περιέχει πάρα πολύ πληροφορία και μας δίνει την δυνατότητα να ανακτήσουμε λεπτομέρειες και χρώματα πολύ εύκολα.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα σου δείξει ένα πρακτικό τρόπο αλλά και ένα «κρυφό» εργαλείο που μπορεί να αναστήσει κυριολεκτικά τις λήψεις σου.

Παρακολούθησε το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να αναβαθμίσεις το φωτογραφικό σου αποτέλεσμα χωρίς την αγορά επιπλέον εξοπλισμού.

 
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: MIRRORLESS VS DSLR. ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τις διαφορές, τα οφέλη αλλά και τη χρησιμότητα των dslr και mirrorless φωτογραφικών μηχανών, θα καταρρίψω αρκετούς μύθους και θα σε βοηθήσω να κάνεις…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ 3 ΚΛΙΚ TO WHITE BALLANCE

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει πως μπορείς να διορθώσεις το white balance σε οποιαδήποτε φωτογραφία κυριολεκτικά με 3 κλικ!  Βγάζεις μια φωτογραφία. Τα χρώματα είναι χάλια!…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΖΕΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξει πως μπορείς να δημιουργήσεις βήμα βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή warm looks, που είναι ιδανικό για φθινοπωρινές φωτογραφίες πορτραίτων !  Το φθινόπωρο είναι…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΟΜΟΥ. 5 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας σου δίνει 5 πρακτικές συμβουλές, για να ξεκινήσεις από σήμερα να φωτογραφίζεις στους δρόμους!   Η φωτογραφία δρόμου αποτελεί ένα πανέμορφο κλάδο φωτογραφίας. Κάθε φορά συναντάς…

Σχόλια