ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΦΑΚΟ;

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα ξεκλειδώσει νέες δημιουργικές δυνατότητες καταρρίπτοντας ένα φωτογραφικό μύθο.

Όλοι λένε πως για να βγάλεις αξιόλογα πορτραίτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε τηλεφακό 85mm και άνω ή τουλάχιστο έναν 50mm. 

 Επιπλέον αναφέρουν πως οι ευρυγώνιοι φακοί δεν είναι κατάλληλοι για φωτογραφία πορτραίτου. Μήπως όμως όλα αυτά είναι ένας μύθος; 

 Ο Stratos Agiani στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας πορτραίτου θα καταρρίψει αυτό τον μύθο, θα σου δείξει πως μπορείς και με έναν 18-55 φακό να βγάλεις πανέμορφα πορτραίτα και θα σου ξεκλειδώσει νέες δημιουργικές δυνατότητες. 

 Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και πάρε ιδέες για να δημιουργείς πανέμορφα και διαφορετικά πορτραίτα. 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια