ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΦΑΚΟΣ 35ΜΜ F1.8. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο φακός των 35mm f1.8 είναι ένας φακός που όλοι οι φωτογράφοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους. Μάθε τι τον κάνει τόσο ιδιαίτερο, και πότε να τον επιλέξεις αντί του αντίστοιχου 50mm f1.8.

Σίγουρα τα το έχεις ακούσει:”Δεν έχεις έναν φακό 35mm f1.8 ΑΚΟΜΑ: Πρέπει να τον αγοράσεις άμεσα! Θα εκπλαγείς!”

Ο συγκεκριμένος φακός χωρίς υπερβολές είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο ( και ταυτόχρονα οικονομικό ) που θα σε βοηθήσει στο να βγάλεις όχι μονό καλύτερες αλλά και πιο δημιουργικές φωτογραφίες.

Τί είναι όμως αυτό που τον κάνει τόσο ιδιαίτερο; Ποια είναι τα υπέρ αλλά και τα κατά του; Και τέλος γιατί να επιλέξεις τον 35mm αντί του 50mm αν έχεις crop μηχανή;

Σε αυτό το βίντεο ο  βραβευμένος Stratos Agiani, εξηγεί όλα τα παραπάνω, αντικειμενικά και πρακτικά, ώστε να σε βοηθήσει να κάνεις την σωστή επιλογή, να γλυτώσεις χρήματα αλλά και να μπορέσεις να βγάλεις εκπληκτικές φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια