ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ULTRA WIDE ΦΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δίνει ουσιαστικούς λόγους για τους οποίους χρειάζεσαι έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό.

Ενας φακός που μου έλειπε πολύ από τότε που έκανα την μετάβαση στο σύστημα της SONY ήταν ο υπερ-ευρυγώνιος φακός. Στο προηγούμενο σύστημα είχα σχεδόν πάντα κουμπωμένο τον εξαιρετικό TOKINA 11-16 f2.8.

Δεν θα σας πω τους λόγους ( θα πρέπει να δείτε το βίντεο για αυτό ) αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο υπερ-ευρυγώνιος φακός θα σας ξεκλειδώσει μοναδικές δημιουργικές ευκαιρίες, και θα σας βοηθήσει στο να δημιουργήσετε εξαιρετικά εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε γιατί πρέπει να βάλεις στόχο την απόκτηση ενός Ultra-wide φακού.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια